همه ما به دنبال یک کسب و کار موفق در دنیای دیجیتال مارکتینگ هستیم؛ اما بعضی از ما توانسته ایم در این دریای بی کران موفق شویم و کسب و کار خودمان را رونق دهیم و بعضی از ما هنوز به دنبال روش هایی هستیم که با کمک آن ها بتوانیم کسب و کارمان را روز به روز تقویت کنیم. یک ویدیو خوب می تواند کسب و کار شما را زیر و رو کند؛ اما آیا هر ویدیوی تبلیغاتی برای کسب و کار شما خوب است؟ نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب وجود دارد که اگر آن ها را بلد باشید، می توانید یک ویدیوی تبلیغاتی بسیار خوب و با نفوذ داشته باشید.
ساخت ویدیو و به کارگیری آن به عنوان یک تبلیغ، می تواند نقش موثری را در بهبود کسب و کارهای شما داشته باشد؛ اما به شرطی که روش های اصولی ساخت یک ویدیو خوب را رعایت کنید. ویدیو مارکتینگ، یک روش بسیار موثر در رونق کسب و کارهای مجازی و حقیقی است که در سال های اخیر توجه افراد بسیار زیادی را به خود جلب کرده است. اگر علاقه مند به ساخت ویدیوی خوب هستید، با ما در تیکت مدیا همراه باشید تا شما را با چند پیشنهاد برای اینکه یک ویدیو خوب بسازید آشنا کنیم. نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب در این مقاله ذکر شده اند که بدون شک به شما برای ساخت ویدیو کمک خواهند کرد.
تاثیر معجزه آسا ویدیو در مخاطب
زمانی که یک کسب و کاری را در فضای مجازی و یا به صورت حضوری و در فضای حقیقی شروع می کنیم، باید به فکر تبلیغات باشید. در واقع، بهتر است که بگوییم قبل از شروع یک کسب و کار، باید به دنبال تبلیغات باشید تا بتوانید مخاطب را به کسب و کارتان جذب کنید.
حتما برای شما پیش آمده است که چندین کسب و کار مجازی و حقیقی را با هم مقایسه کرده باشید و متوجه شوید که در میان تمامی کسب و کارها، یک کسب و کار، بسیار موفق بوده است. اما دلیل این موضوع چیست؟ آیا آن کسب و کار از اول یک کسب و کار موفق بوده است، یا تلاش زیادی برای تبدیل شدن آن کسب و کار به یک کسب و کار موفق انجام شده است؟
حتما می دانید که کسب و کار موفق با تبلیغات خود را نشان می دهد. زمانی که شما می خواهید یک کسب و کاری را شروع کنیم و اقدام به ارائه خدمات و یا محصولات کنید، می بایست که خود را به مخاطبان خودتان معرفی کنید.
روش های مختلفی برای معرفی کردن یک کسب و کار، یک محصول و یا یک خدمت به مخاطبان وجود دارد. نوشتن متن های تبلیغاتی، ساخت عکس های تبلیغاتی و … از جمله روش های تبلیغاتی محسوب می شوند که اتفاقا بازدهی مناسبی دارند؛ اما با توجه به فراهم شدن امکان ساخت ویدیو برای هر کسب و کار، نباید از تاثیر معجزه آسا یک ویدیو برای یک کسب و کار غافل شد. ویدیو می تواند یک محصول را به صورت کوتاه و مفید به مخاطب ارائه کند و تاثیر بسیار خوبی بر ذهن خریدار محصول و یا دریافت کننده خدمت داشته باشد.
آیا هر ویدیویی می تواند برای مخاطب مفید باشد؟
خب تا به اینجا سعی کردیم که اهمیت ساخت ویدیوی تبلیغاتی را به شما توضیح دهیم؛ اما موضوعی که وجود دارد این است که آیا هر ویدیوی تبلیغاتی می توانند برای مخاطب مفید باشد و از همه مهم تر در کسب و کار شما موثر باشد؟
قطعا پاسخ منفی است! هر ویدیویی برای مخاطب مفید نبوده و نمی تواند برای کسب و کار شما هم مفید واقع شود. چه بسا یک ویدیوی بدون اصول، می تواند باعث افت کسب و کار شما شود. بنابراین، برای ساخت یک ویدیوی تبلیغاتی، نیاز به رعایت کردن یک سری نکات بوده که اگر آن ها را بلد باشید و درکشان کنید، می توانید بدون کم و کاست، یک ویدیوی جالب بسازید.
حتما این سوال برای شما پیش آمده است که «چگونه می تونیم که یک ویدیوی خوب بسازیم؟». با ما همراه باشید تا شما را با نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب آشنا کنیم.
نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب (۷ نکته کلیدی)
از تمامی موضوعات ذکر شده که بگذریم، می رسیم به سراغ موضوع اصلی خودمان! نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب چیست؟ چگونه می توانیم که ویدیو خوب و عالی برای کسب و کارمان بسازیم و منتظر تاثیر معجزه آسای آن برای کسب و کارمان باشیم.
اول از همه باید به این نکته توجه داشته باشید که ویدیو تبلیغاتی باید توسط یک تیم خبره و کاربلد ساخته شود. تیکت مدیا همواره سعی کرده است با ارائه خدمات تبلیغاتی و ویدیو مارکتینگ، به بهترین نحو به کسب و کار شما تحول ببخشد؛ اما این زمانی اتفاق می افتد که شما هم بدانید از یک ویدیوی خوب باید چه انتظاری داشته باشید؟ چند پیشنهاد برای اینکه ویدیو خوب بسازید را به شما ارائه می کنیم، تا با هدف مشخص یک ویدیو تبلیغاتی ایجاد کنید.
- هدف خودتان را شناسایی کنید.
- انواع مختلف ویدیو تبلیغاتی؛ رئال یا انیمیشن؟
- کوتاه و مختصر؛ رمز موفقیت ویدیو شما
- به جزئیات توجه داشته باشید!
- به صدای گوینده ویدیو توجه داشته باشید!
- صحبت کردن زیاد مساوی است با قطع شدن ویدیو
- راه های ارتباطی خاصی برای مشتری تعریف کنید.
هدف خودتان را شناسایی کنید.
همه ما برای هدف خاصی هزینه می کنیم و دوست داریم که به هدف خاص خودمان برسیم. نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب وجود دارد که در صدر تمامی این نکات، هدف شما است. اول از همه باید بدانید که برای چه کاری می خواهید یک ویدیو تبلیغاتی بسازید؟ برای این کار اول از همه سوال های زیر را برای خودتان مطرح کنید و به آن ها پاسخ دهید. آن وقت است که می توانید هدف خود را برای ساخت یک ویدیو خوب، شناسایی کنید و در راستای رسیدن به آن پیش بروید.
- دوست دارید محصول خود را معرفی کنید یا برند خودتان را؟
- مخاطبان شما در چه فضایی از ویدیو شما دیدن می کنند؟
- قصد دارید چه پیامی به بیننده ویدیو بدهید؟
انواع مختلف ویدیو تبلیغاتی؛ رئال یا انیمیشن؟
پس از اینکه هدف خود را برای ساخت ویدیو تعیین کردید، باید به سراغ نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب بروید و اساس آن ها، یک ویدیو خوب و عالی بسازید. اولین نکته ای که باید در همان اوایل کار تکلیف آن را مشخص کنید؛ این است که ویدیو شما باید رئال باشد یا انیمیشن؟
می دانیم که اکثر شما با ویدیوهای رئال و یا انیمیشنی آشنا هستید و می دانید که این ویدیو ها چگونه هستند؛ اما یک توضیح کلی این دو ویدیو به شما می دهیم.
ویدیو رئال، یک ویدیو واقعی است که در آن اشخاص حقیقی بازی می کنند. صحبت می کنند و یا نقش خود را اجرا می کنند. این ویدیوها، برای موضوعات جدی، به طور مثال ارائه محصولات علمی و یا تخصصی کاربرد دارند؛ اما به هر حال این نوع ویدیو طرفداران خاص خودش را دارد.
ویدیو غیر رئال یا به صورت انیمیشنی، از جمله ویدیوهای تبلیغاتی است که در سال های اخیر توانسته است جایگاه ویژه ای پیدا کند. ویدیو غیر رئال می تواند برای انواع کسب و کارها غوغا کند؛ چرا که جذابیت بسیار بالایی دارد؛ اما به هر حال هزینه زیادی باید برای ساخت ویدیوهای غیر رئال پرداخت شود.
بنابراین، اینکه ویدیو رئال انتخاب کنید یا غیر رئال بستگی به نوع بودجه و هدف شما دارد. در صورتی که می خواهید یک برند را معرفی کنید، توصیه می کنیم که برای اثرگذاری بیشتر از ویدیوهای انیمیشنی استفاده کنید. اگر می خواهید یک محصول تخصصی و یا علمی را معرفی کنید، می توانید از ویدیوهای رئال استفاده کنید و به صورت کامل محصول خود را با جزئیات معرفی نمایید.
کوتاه و مختصر؛ رمز موفقیت ویدیو شما
حتما برای شما هم پیش آمده که یک ویدیو تبلیغاتی برای شما باز شده است و بدون اینکه به آن نگاهی بیندازید، به سرعت آن را بسته اید! شک نداشته باشید که یکی از دلایل دیده نشدن ویدیو شما، بلند بودن ویدیو شما است.
هیچ فردی وقت و زمان کافی برای دیدن یک ویدیو ۱۰ دقیقه ای را ندارد! اگر می خواهید محصول یا خدمتی را به مشتریان و مخاطبین خود معرفی کنید، باید بدانید که یک ویدیو ۱ دقیقه ای، بسیار تاثیرگذارتر از یک ویدیو ۱۰ دقیقه ای است.
به همین خاطر، تمام تلاش خود را بکنید که موضوعات مورد نیاز را در یک بازه زمانی کوتاه به مخاطبین خودتان ارائه کنید تا مخاطبین بتوانند هدف شما را از آن ویدیو دریافت کنند و در عین حال تا ثانیه های آخر ویدیو را مشاهده کنند.
نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب وجود دارد که یکی از مهم ترین این نکات و کلیدی ترین آن ها این است که نیازی به پرداختن به تمامی موضوعات نیست! می توانید خیلی کلی تری صحبت کنید و محصول و برند خودتان معرفی کنید. از اضافه گویی و حشو گویی پرهیز کنید و در نهایت یک موضوع را با اولویت بندی اهمیت، بیان کنید.
به جزئیات توجه داشته باشید!
اینکه می گوییم به جزئیات توجه داشته باشید، به این معنی نیست که تمامی جزئیات محصول، برند و یا خدمت خود را در یک ویدیو توضیح دهید و هیچ اجازه ای به مشتری و مخاطب خود برای تامل و فکر کردن ندهید!
جزئیات دکوراسیون و نوع ارائه ویدیو، نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب است. اگر می خواهید که یک محصول خاص را معرفی کنید، باید یک دکوراسیون متناسب با آن محصول را ارائه کنید. نیازی به شلوغ کردن پشت زمینه نیست. می توانید در یک جای خلوت حضور پیدا کنید و در عین حال یک ویدیو خوب داشته باشید.
شلوغی فضا، باعث گیج شدن مخاطب می شود. سعی کنید که فضا را شلوغ نکنید و اجازه دهید که مخاطب فقط به محصول و صحبت های شما توجه داشته باشد. البته نکاتی که برای داشتن یک ویدیو خوب ذکر شد، برای ویدیوهای رئال بودند. برای ویدیوهای انیمیشنی می توانید سلیقه خود را به کار گیرید و به بهترین شکل، خدمت و محصول خود را معرفی کنید.
به صدای گوینده ویدیو توجه داشته باشید!
اگر خودتان گوینده ویدیو هستید و در عین حال خوش صدا می باشید، پس خیلی خوش شانس هستید! اما اگر صدای خوبی ندارید، بهتر است که از یک گوینده خوش صدا کمک بگیرید. صدا نقش بسیار مهمی در دیده شدن ویدیو شما دارد.
معمولا ویدیوهایی که توسط گوینده های خانم ساخته می شوند، بازدید بالاتری دارند، چرا که صدای خانم ها، می تواند اثربخشی بیشتری بر روی بیننده داشته باشد. صدای ویدیو باید متناسب با نوع محصول باشد. اگر محصول خلاقانه ای دارید، می بایست خلاقیت ویدیو خود را نیز بیشتر کنید.
سعی کنید که صدای ابتدای ویدیو بیشتر از صدای اواسط ویدیو باشد. در واقع، اول ویدیو باید دارای هیجان باشد و بیننده را ترغیب به دیدن ویدیو کند. منظور از صدای ویدیو، این نیست که در ابتدا داد بزنید و محصول خود را معرفی کنید! اما می توانید در همان ابتدا هدف خود را برای ساخت این ویدیو با یک صدای خوب بیان کنید و سپس به سراغ ادامه ویدیو بروید.
صحبت کردن زیاد مساوی است با قطع شدن ویدیو
صحبت نکنید، آن هم زیاد! یک ویدیو تبلیغاتی باید دارای هدف مشخص باشد و در عین حال در بازه زمانی کوتاهی ضبط شود. کوتاه بودن زمان ویدیو به این معنا نیست که شما در تمام ویدیو صحبت کنید. گاها محصول خود را نشان دهید و با یک تدوین مناسب، اجازه دهید که مخاطب با محصول و یا خدمت شما ارتباط بگیرد.
گاهی می توانید از متن نوشته ها بر روی ویدیو خود استفاده کنید و کاربرد آن را در جذابیت ویدیو ببینید. همیشه سعی کنید که پر حرفی را کنار بگذارید و هدفمند از یک ویدیو را بسازید.
راه های ارتباطی خاصی برای مشتری تعریف کنید.
نکاتی برای داشتن یک ویدیو خوب می توانند در شروع یک ویدیو مورد توجه قرار گیرند؛ اما یک ویدیو تبلیغاتی باید دارای پایان بسیار مناسبی باشد. اگر می خواهید که کسب و کار شما بعد از انتشار یک ویدیو تبلیغاتی، به خوبی دیده شود؛ باید در پایان ویدیو تبلیغاتی خود راه های ارتباطی با مشتری را مطرح کنید.
البته این به این معنا نیست که حتما به صورت گفتاری، راه های ارتباطی را با مشتری مطرح کنید. می توانید شماره تلفن، آدرس، پیج اینستاگرام و … را در پایان ویدیو و در قالب یک متن زیبا بگذارید و اجازه دهید که مخاطب این اطلاعات را دریافت کند.
استفاده از نام برند، یک شعار تبلیغاتی کوتاه و اطلاعات مربوط به راه های ارتباطی می تواند باعث رونق کسب و کار شما در دیجیتال مارکتینگ شود. ویدیو مارکتینگ، کسب و کار شما را متحول می کند.
خلاصه
روش های مختلفی برای معرفی کردن یک کسب و کار، یک محصول و یا یک خدمت به مخاطبان وجود دارد. نوشتن متن های تبلیغاتی، ساخت عکس های تبلیغاتی و … از جمله روش های تبلیغاتی محسوب می شوند که اتفاقا بازدهی مناسبی دارند؛ اما با توجه به فراهم شدن امکان ساخت ویدیو برای هر کسب و کار، نباید از تاثیر معجزه آسا یک ویدیو برای یک کسب و کار غافل شد. ویدیو می تواند یک محصول را به صورت کوتاه و مفید به مخاطب ارائه کند و تاثیر بسیار خوبی بر ذهن خریدار محصول و یا دریافت کننده خدمت داشته باشد.